JB


MEDIA“De songs zijn geselecteerd uit het brede aanbod van Amerikaanse rootsmuziek, maar de Friese muzikant heeft ze met zoveel passie en emotie naar zichzelf toe getrokken dat ze klinken als een weerspiegeling van zijn eigen leven.” (Lust For Life, mei 2022)


“De nummers krijgen een eigen draai en klinken daardoor fris. Ergens tussen traditioneel en eigentijds in. Met countryblues kan het kwartet even goed uit de voeten als wat meer soulvolle grooves.” (Gitarist, april 2022)


“Voor de liefhebbers van dit genre is 'Cow Country' eigenlijk a must have.” (Concertmonkey, april 2022)


“Het rauwe timbre en de doorvoelde bendering ademt een identieke mistroostige, lustige sfeer uit………intrinsieke klasse van Jack Bottleneck en zijn kompanen.” (Written In Music, april 2022)“Heerlijke americana die zijn gelijke niet kent. Op deze ‘Cow Country’ vind je tien nummers met onwaarschijnlijke covers. Alsof er geen originals op thuishoren, jazeker en dat gebeurt er met de titeltrack en daar zijn die f*ucking outstanding backing vocals weer. Moest het nu zondag zijn, ging ik stante pede richting kerk om te bekomen.” (Rootsville, april 2022)


“De band speelt een geweldige mix aan Blues, Country en Americana georiënteerde muziek. Ze doen dit enorm overtuigend, daarbij trefzeker geholpen door het stemgeluid van Jack himself. Muzikaal staat hier een eenheid. Deze gasten verkopen zichzelf. Gemakkelijk.” (Johnny’s Garden, april 2022)


“Met zijn vrijgevochten Friese achtergrond en zijn rauwe authentieke door het leven getekende korrelige stemgeluid maakt hij erg mooie platen…….nu doet hij dat opnieuw met “Cow Country”.” (Rootstime, april 2022)


“Zijn begeleiders zijn allemaal doorgewinterde muzikanten, die de songs naar een nog hoger niveau tillen. Bottleneck beschikt over een groot inlevingsvermogen in andermans songs, waardoor hij met zijn intense zang de songs volledig naar zich toe kan trekken. Bijzonder warm aanbevolen.” (Music That Needs Attention, april 2022)